• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

• Lars Nørkjær den 18-08-2017
    Information om valgmødet på Brovst Skole den 24. august - om skolepolitik.

10 partier/lister har givet tilsagn om at deltage i panelet, så der er lagt op til en god debat.
    Jeg håber, rigtig mange skolebestyrelsesmedlemmer og øvrige forældre har lyst til at møde op og deltage i debatten.

Se vedhæftet PDF

• Lars Nørkjær den 18-08-2017
    Kære forældre til elever på Skovsgårdafdelingen

Skolens brandalarm blev startet ved en fejl i dag (fredag 18. august). Alle elever og medarbejdere gjorde lige præcis det de skulle ... De forlod lokalerne og samlede sig klassevis på skolens sportsplads.

En del af eleverne i indskolingen var lidt utrygge ved den høje lyd - men min oplevelse er, at de forholdsvist hurtigt blev beroliget af lærerne og pædagogerne.

Jeg var rundt i alle klasser og havde kun ros til jeres børn og skolens personale for deres måde at reagerer på.

Vi vil fra skolens side evaluerer dagens hændelse i næste uge - når lærerne og pædagoger mødes i deres team.

Med venlig hilsen - og rigtig god weekend
    Lars
  • Ditte Christiansen den 29-02-2016