• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

Lars Nørkjær den 01-02-2017
    BEMÆRK - NY PRIS
    Alle forældre har modtaget direkte besked i Intra. Ny PDF vedhæftet.
    Så er den nye skolemadsfolder på gaden. Ønsker du skolemad fra uge 9, så er sidste frist for tilmelding 8. februar. Herefter løbende tilmelding. Vær opmærksom på nyt mobilepay nr: 51905556.

Klik på nedenstående link - eller åbn vedhæftede PDF.

Denne gang har vi på mange elevers opfordring tilføjet Skipperlabskovs på
    menuen - en ret alle på skolen fik smagsprøver på for et par uger siden.

På forsøgsbasis er denne skolemadsperiode gjort dobbelt så langt for at undgå for meget administrativt bøvl. Prisen pr. portion mad er den samme. Det er blot perioden som er forlænget. Denne gang løber skolemadsperioden således helt ind til sommerferien.

Tak for jeres tilbagemeldinger på menu mv.

Med venlige hilsner fra

Skolemadsarbejdsgruppen