• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

René Skudstrup den 07-09-2017
    Kære alle. Hermed næste uges skolemadsliste. Skolemad til levering onsdag den 13/9. Fra nu af og indtil jul offentliggøres kun skolemadslister ved ændringer.

Mvh Skolemadsarbejdsgruppen.

René Skudstrup den 23-08-2017
    Forældre skal have UNI-login.

OPDATERING: Jeg kan se jeg desværre nok har været lidt for tidlig ude med den her nyhed - beklager.

Det er rigtigt at forældrene skal over på UNI-login, men vi har her på skolen ikke inviteret jer forældre med ind i Meebook endnu. Dette sker først i følge planen næste skoleår. Jeg beklager hvis dette har givet lidt forvirring.

I forbindelse med vores brug af læringsportalen Meebook bliver det om kort tid nødvendigt for forældrerne at logge sig ind med et UNI-login - i stil med det alle børn på skolen er udstyret med.

Grunden hertil er at det skulle være nemmere administrativt at koble forældre og elever sammen.

Da det er udlagt til skolerne at sikre at forældrerne kommer over på UNI-login er der lavet en lille kort vejledning i hvordan dette oprettes. Du skal bruge dit nem-id til at oprette det med.

Se vejledning her: https://viden.stil.dk/pages/viewpage.action?pageId=2916939
  • Ditte Christiansen den 29-02-2016