• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • skovsgaardtranum@jammerbugt.dk

Vivi Christoffersen den 02-07-2015
    Ændring i reglerne omkring tilkøb af billetter for ikke kørselsberettigede elever.

En lovændring har betydet, at det ikke længere er lovligt for kommunerne at opkræve betaling for ikke kørselsberettigede elevers anvendelse af de kommunale skolebusser. Når kommunen har åbnet op for at andre end de kørselsberettigede elever kan køre med, så skal det være muligt for alle, hvis der er plads i den pågældende bus/taxa og det skal være gratis for alle.

Ændringen har virkning fra august 2014. Det betyder, at de elever, som har betalt for at køre med bussen vil få refunderet beløbet for hele skoleåret 2014/15.

Fra skoleåret 15/16 behøver man derfor ikke melde sig til ordningen. Kørselskontoret planlægger størrelsen på bus/taxa ud fra erfaringer fra tidligere år i forhold til, hvor mange, der plejer at tilkøbe billet og sikrer, at der er ekstra pladser. Da alle har ret til at køre med, så kan man dog risikere, at der nogle dage ikke er plads.

Det er ikke lovligt for kommunen at ”holde pladserne” til dem, der plejer at tilkøbe billet, og det vil derfor være først til mølle princippet på den enkelte tur. De kørselsberettigede elever har altid ret til at køre med. Øvrige altså kun, hvis der er plads. Chaufførerne på de enkelte biler er hele tiden opdateret på, hvem der er kørselsberettigede. Det er chaufføren, der afgør, om der er plads i bussen/taxaen i forhold til, hvor mange passagerer, det er lovligt at køre med.

De enkelte ruter fremgår af kommunens hjemmeside.

Kørselskontoret

René Skudstrup den 17-06-2015
    Vigtig info om IT

Vi skifter jo IT til sommer, og derfor har ITkontoret meldt flg. ud omkring office365 og Google Apps.

Office 365 lukkes ned d 1/7 2015 og vil ikke kunne bruges derefter da vi (skolen) som udgangspunkt ikke køber denne service. Så har du gemt ting der, så husk at få dem løftet ud inden der lukkes.

Google apps (@g.fs.jammerbugt.dk) lukkes ned med udgangen af 2015. Så har men gemt ting her skal de væk inden.

Vi har købt et nyt google apps - bliver vist unilogin@skotra.dk - til efter sommerferien til alle elever og lærere, så man vil kunne flytte sine ting derover i stedet. Bare det blvier inden 2015 slutter.

Skal man have støtte til noget af ovenstående er man naturligvis velkommen.
    Vivi Christoffersen den 16-06-2015
    Information vedr. buskort - også for kommende 10. kl.

Pga. nyt bestillingssystem når skolekortene IKKE at blive leveret inden sommerferien. Det betyder, at eleverne er nødt til at køre med bussen uden buskort de første dage af det nye skoleår. NT's chauffører og kontrollører er informeret herom, og eleverne skal bare sige; "Mit skolekort er på vej".

Vær også opmærksom på de gældende afstandskriterier for Jammerbugt Kommune:

0.-3. kl. elever, der har længere skolevej end 2,5 km.
    4.-6. kl. elever, der har længere skolevej end 6,0 km.
    7.-9. kl. elever, der har længere skolevej end 7,0 km.
    10. kl. elever, der har længere skolevej end 9,0 km.

Kriterierne kan betyde, at elever, som i dette skoleår har fået buskort, ikke kan få buskort i det kommende skoleår.

Ved tvivlsspørgsmål er I meget velkomne til at kontakte skolens kontor eller gå ind på kommunens hjemmeside: http://www.jammerbugt.dk/borger/transport-rejser-og-trafik/koerselskontoret/skolekoersel/ofte-stillet-spoergsmaal/