• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

Kim Haaning Pedersen den 22-03-2019
    Kommunalbestyrelsen inviterer alle med interesse for udviklingen af den kommunale folkeskole til dialogmøde omkring Folkeskolen i Top20 i Jammerbugt Kommune.

Medarbejdere, ledelse, elever, forældre, det lokale foreningsliv, det lokale erhvervsliv, de faglige organisationer og alle andre, der interesserer sig for den kommunale folkeskole inviteres til at give input i drøftelserne henimod en folkeskole i Top20 og en ny Skolepolitik.

Lokaldialogmeøde for vores områder er onsdag den 27. marts 2019 Kl. 18.30—20.30 i Brovst Sports og Kulturcenter. Husk tilmelding - se bilag
    René Skudstrup den 21-03-2019
    Fyraftensmøde

Hej i 7b.

Vil lige gøre opmærksom på at vi gerne vil se forældrene i 7b til et fyraftensmøde onsdag d. 3. april.

Mødet er oprettet i kalenderen i Intra, og der kommer en mere formel invitation først i næste uge.

Henriette og Rene
  • Vivi Christoffersen den 27-08-2018