• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • skovsgaardtranum@jammerbugt.dk

Makkerbånd

Den 1. september startede vi et helt nyt begreb op på Skovsgård Tranum Skole - Makkerbånd. Makkerbåndet er et 20 minutters møde - i første omgang på torsdage - imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - specielt med fokus på elevernes trivsel - og over tid i et læringsperispektiv.

• Lars Nørkjær den 29-09-2016
    Så er den nye skolemadsmenu for ugerne 43-50 klar. Pris for hele perioden 200 kr. Af vedhæftede folder kan man læse mere om menu, betaling og øvrige praktiske informationer. Skal dit barn have skolemad med start i uge 43, så er sidste frist for tilmelding fredag den 7. oktober. Herefter løbende tilmelding med sidste frist hver fredag kl. 10. MVH Skolemadsarbejdsgruppen
    Kim Haaning Pedersen den 26-09-2016
    Motionstilbud fra Fjerritslev Gymnasium

Fjerritslev Gymnasium inviterer elever fra 8. klasse og opefter til FG FIT. FG FIT er et gratis motionstilbud efter skoletid til gymnasiets elever – og som noget nyt håber vi i år på at se en masse 8.-10. klasses-elever fra områdets folke-, fri- og efterskoler.

FG FIT er en blanding af Cross Fit og H.I.I.T (High intensity interval training). Det vil sige en effektiv og afvekslende motionsform hvor man både træner styrke og kondition på samme tid.

Træningen starter i uge 43. I lige uger foregår det om mandagen fra kl. 15.15-16.15 – og i ulige uger er det om torsdagen fra kl. 15.15-16.15. Tilmelding er ikke nødvendig.

Rasmus Højer – FG FIT-instruktør
    rh@fjerritslev-gym.dk