• Skovsgård Tranum Skole
  • skovsgaardtranum@jammerbugt.dk

Kim Haaning Pedersen den 09-01-2015
    Legepladsdag lørdag den 30. maj

Skovsgård Tranum Skole vil gerne udvikle og ikke mindst udbygge legepladserne på de forskellige afdelinger. Til det formål har vi brug for noget hjælp. Derfor håber skolebestyrelse, at vi kan få arrangeret en arbejdslørdag den 30. maj, hvor der både vil blive arbejdet i Skovsgård og Tranum. Der kommer yderligere information ud, så det eneste, I i første omgang skal gøre er at sætte kryds i kalenderen ved lørdag d. 30. maj (kl. 9 – 15). Vi forventer, at vi får en produktiv dag med masse af hyggeligt samvær og sjove stunder.

På vegne af Skovsgård Tranum Skoles skolebestyrelse
    Kim Pedersen
    Per Salling den 07-01-2015
    I år tager Skovsgård afdelingen del i Danmarks indsamlingen.

Igen i år kan DU lave gode gerninger sammen med DR Ramasjang, DR Ultra, Palles Gavebod og LEGO-familiens fond, Ole Kirks Fond.

For hver gode gerning, du laver, giver Ole Kirks Fond 25 kroner til Danmarks Indsamling, som støtter projekter rundt i verden!

OBS! Alle Godhedsbeviser skal afleveres på Skovsgård afdelingens skolebibliotek senest torsdag den 29. januar kl. 12.00.

Se mere på den vedhæftede fil
  • Lars Nørkjær den 04-09-2014
    Gratis magasin til skoleforældre:
    Hvordan kan du hjælpe dit barn til at lære mere? Hvordan kan forældre forbedre trivslen i klassen? I Skole og Forældres magasin, Skolebørn, er der masser af inspiration, den nyeste viden og guides til forældre i folkeskolen.