• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

Lars Nørkjær den 22-06-2017
    Kære forældre til elever i udskolingen - til næste skoleår

Klassernes skemaer er nu færdige - og I kan se skemaerne ved at klikke på det vedhæftede bilag.

Skoledagen på Skovsgård afdelingen starter kl. 7.50 og slutter 13.50 eller 14.50 alt efter om eleverne har seks eller syv lektioner pågældende dag.

Mange hilsner - og rigtig god sommerferie til jer alle - og vi ses igen mandag den 14. august.

Lars Nørkjær den 22-06-2017
    Kære forældre til elever på mellemtrinet - til næste skoleår

Lars Nørkjær den 22-06-2017
    Kære forældre til elever i indskolingen - til næste skoleår

Skoledagen på Skovsgård afdelingen starter kl. 7.50 og slutter 13.50 i vores indskoling.