• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

René Skudstrup den 07-11-2018
    Kære forældre og elever i udskolingen.

Regler for brug af mobil i skoletiden i udskolingen:

Eleverne må gerne medbringe mobiler i skoletiden.

Mobiler må kun bruges i timerne, hvis man har tilladelse fra den pågældende underviser.

Den enkelte underviser kan vælge, at mobiler skal samles ind ved timens start og udleveres, når undervisningen er slut.

• Vivi Christoffersen den 27-08-2018