• Skovsgård Tranum Skole
  • Hovedgaden 69, 9460 Brovst
  • [email protected]

Makkerbånd

Makkerbåndet udvikles til stadighed på Skovsgård Tranum Skole. (Makkerbåndet er et 20 minutters møde imellem de ældste og yngste elever. Grundtanken er at begge elevgrupper profitere af mødet - med fokus på elevernes trivsel og læring)

På de skiftende billeder ses 9. og 0. årgang i samarbejde om at lave papegøjer i pap. De færdige papegøjer hænger inde i 0. klasse.

Udover at skabe et produkt sammen - læser de ældste og mindste højt for hinanden. Bliver der tid til det - bliver der spillet diverse brætspil.

Lars Nørkjær den 04-10-2017
    Kære forældre på Skovsgård

Hermed en kort præcisering af hvornår klokken ringer om morgenen - indringning til første lektion.

Vi har indstillet skolens klokke til at ringe 7.47. ... Dette betyder at alle børn nu skal bevæge sig til undervisningslokalet og finde bøger og andet frem. Klokken 7.50 er vi sikker på, at alle børn er klar til at begynde skoledagen.

Første lektion begynder altså 7.50 ...

Lars

René Skudstrup den 07-09-2017
    Kære alle. Hermed næste uges skolemadsliste. Skolemad til levering onsdag den 13/9. Fra nu af og indtil jul offentliggøres kun skolemadslister ved ændringer.

Mvh Skolemadsarbejdsgruppen.

• Ditte Christiansen den 29-02-2016